Behandelingen 

& tarieven

TATOEAGES | 

€80 per uur

Al ruim twee jaar ben ik mijn kennis van het tatoeëren aan het uitbreiden. De passie is ontstaan tijdens het beoefenen van permanente make-up. Ik werk in verschillende stijlen en ben nog steeds in ontwikkeling. Als je mijn werk leuk vindt, neem dan contact met mij op. Wij denken samen over uw project na. Ik kan ook je een prijsopgave geven.POWDER / OMBRE brows | €325,-  €250,- 

 (prijs is incl. 1 nabehandeling binnen 8 weeken)


Wenkbrauwen zijn een onmisbaar onderdeel van je gezicht. Goed gekozen makeup verbetert je schoonheid en vormt een soort contour van je gezicht. Zelfs zonder gezichtsmakeup zie je er meteen fris en jonger uit als je de wenkbrauwen gedaan hebt. Is het niet heerlijk om zo wakker te worden?


OMBRE en POWDER effecten benadrukken subtiel de vorm van de wenkbrauwen. 

Powder techniek is de meest subtiele methode van wenkbrauwen pigmentatie. De wenkbrauwen zijn lichter bij de wortels en donkerder aan de uiteinden, en de randen zijn niet intens. Hierdoor is het effect uiterst delicaat en natuurlijk.

Ombre techniek is momenteel de meest populaire techniek. Het creëert soort van poederschaduw. De wenkbrauw is lichter aan de wortel en meer gekleurd aan het eind met een duidelijk gedefinieerde onderlijn.

 Dit is de methode waar het meest voor gekozen wordt. Intensiteit en vorm is individueel gekozen.

De methode is duurzamer dan microblading. Het beste is om de kleur binnen 1,5 jaar te corrigeren/verversen om het mooie en frisse effect te behouden.


AQUAREL / FULL lips  |  €375,-  €290,-

(prijs is incl. 1 nabehandeling binnen 8 weeken)

Droom je van een lipstick die niet uitsmeert, niet afwast en dat je je lipmakeup niet constant hoeft te verbeteren? De oplossing is micropigmentatie van de lippen. Geeft 1-3 jaar een prachtig effect. 


AQUARELEFFECT: een lipblush die blijft zitten en je er op je best uit laat zien, ongeacht de gelegenheid! Met deze techniek creëer je een zeer zachte en subtiele contour van de lippen met een lipkleur die het beste past bij de huidskleur en de gewenste look. Deze zachte lijn wordt vervolgens gemengd en gearceerd bij het vullen van de lippen met het pigment.  Na genezing krijg je een prachtig lipblush, no-makeup effect.


FULL LIPS: Deze techniek geeft intense, volledige dekking met kleur die zorgt voor een zichtbaar lippenstifteffect. Je kunt elke kleur kiezen: rood, roze of nude, met als resultaat een mooie dekking.

EYELINER  |  €350,-  €270,-


(prijs is incl. 1 nabehandeling binnen 8 weeken)

 

  Dankzij de decoratieve lijn op het ooglid kunnen we het oog visueel vergroten, de wimperlijn dikker maken en de bliik wordt expressief. 

 Gebruik jij elke dag eyeliner? Of misschien droom je van een perfecte lijn maar is het te veel moeite? Dankzij permanente ooglidmakeup kunt je veel tijd besparen en genieten van de perfecte lijn voor dagelijks gebruik. Je kan kiezen uit een heel scala van mogelijkheden. Van een delicaat lijntje in de wimperlijn, via klassieke eyeliner tot variaties met schaduw. De laatste creëerde een revolutie in ooglid pigmentatie en werd enorm populair. Ik zal je adviseren bij het kiezen van een lijnmodel om alle schoonheid van je oog naar voren te brengen. 

  Permanente ooglidmakeup blijft lang zitten, maar om de intensiteit van de zwarte kleur te behouden is een verfrissende behandeling aan te raden, meestal na 2-4 jaar.
Prijzen van PMU zijn incl. 1 nabehandeling binnen 6-8 weeken. 

Extra nabehandeling tot 3 maanden | 50€,-


Touch up binnen 18 maanden na de laatste behandeling (door mij uitgevoerd ):

Wenkbrauwen | 160€,-

Lippen | 180€,-

Eyeliner | 170€,-


Boek samen! Altijd een leuke korting bij het boeken van twee of meer behandelingen! -25€* op elke PMU afspraak


*geldt niet bij een TOUCH-UP